Er was eens een moldavische jongenspopgroep.....
Blijf op de hoogte en volg Alida
22 Juni 2008 | Moldavië, Chisinau
Waarschijnlijk gaat er nog steeds geen lichtje branden. Wacht maar! Zegt: “Mugje hier, mugje daar” je wat? Als je het hoort dat herken je het vast! Maar hoe lossen we dat op, want hoe hard ik ook zing, jullie kunnen het in Nederland vast niet horen. Je zou me dus even kunnen opbellen zodat ik het voor je kan zingen! Een andere oplossing is om even op youtube te zoeken naar: “Dragostea Din Tei” of “Nu Ma –song”
Gister was het liedje op de radio. Lilian wees me erop dat dit liedje Moldavisch is. En ja hoor, ik kon hele gedeelte van de tekst herkennen. Dit was Roemeens! Dit is nog steeds Roemeens! En na al die jaren kom ik daar pas achter!
Dus: Majahi, Majahu, Majaho, Majahaha! Nu weten jullie dat het irritante zomerliedje uit Moldavie komt!
26 Juni 2008 - 19:25
Karin:
...? Hmmmm... ik ken zowel de nederlandse als roemeense versie niet :P hahaha! Maar veel plezier met luisteren! -
26 Juni 2008 - 21:25
Marieske:
De naam O-zone... Jaja... ik zag ze meteen weer op de vleugel van dat vliegtuig staan in hun muziekclip!
Maar waar dat vandaan kwam... :P
En, heeft de tekst nog enige betekenis? -
27 Juni 2008 - 08:53
Ilse:
Hi,
Je wordt bedankt zit gelijk dat irritante liedje weer in mijn hoofd haha! Wel leuk om te weten waar het dan vandaan komt want idd ik kon er geen bal van verstaan.
27 Juni 2008 - 14:43
Karin:
ik geloof dat ik blij begin te worden dat ik het niet ken ;) :P hahahaha! -
27 Juni 2008 - 19:41
Maaike:
Jaaaaa ik weet 'm nog precies! Echt een heel erg liedje!
Numanuma jeej, numanuma numajeej, kiebistreston dragotae dintei, malahehe to okjoepeee!! (Dat zing ik zo'n beetje, fonetisch opgeschreven :D) Ik geloof niet dat dat iets betekent in het roemeens... -
07 Juli 2008 - 08:26
Danara:
Echt, ik begin te geloven dat ik echt gek ben hoor, maar ik vindt het liedje echt grappig!! Awesome Moldavien O-zone :P :D