Boeken - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Alida - WaarBenJij.nu Boeken - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Alida - WaarBenJij.nu

Boeken

Blijf op de hoogte en volg Alida

05 December 2007 | Nederland, Haarlem

Boeken.. boeken en nog eens boeken! Boeken van mij, van school, echte boeken, gekopieerde boeken.

Lesboeken, leesboeken, werkboeken. Rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis, taal, ontleden. Allemaal in een grote doos op weg naar Moldavië!

Ik heb het er de laatste week heel druk mee gehad. Maar nu zijn de boeken dan echt op weg. Ze zullen donderdagavond uit Nederland vertrekken, en ik ben heel benieuwd hoe ze daar aankomen in Moldavië!!! Of de douane nog moeilijk doet. Want tussen die boeken zitten natuurlijk ook wat typisch Nederlandse ingrediënten die in het buitenland maar moeilijk te verkrijgen zijn. En die boeken zijn wel veilig, ik neem aan dat een moldavische douanier niet staat te springen om een cursus Nederlands! Maar dat snoep. Spannend :)

Het uitzoeken van alle boeken was tevens weer een stap voor mij richting Moldavië. Het was goed om daar nu een week zo intensief mee bezig te zijn. Mijn zusje was ook even een weekje thuis, dus ik heb gelijk wat kunnen overleggen met een medejuf. Heel fijn, al dachten de andere huisgenoten er duidelijk anders over.. al dat juffenpraat!

• 05 December 2007 - 20:35

Zusje:

nou ik vond t wel gezellie hoor :P
    En ga je nog nachtjes aftellen hier op de site of niet?

• 06 December 2007 - 16:41

Broertje:

erg irritant die juffen in huis:P:P alleen soms opzich wel gezellie hoor.....

• 07 December 2007 - 10:05

Elmy:

ja,ja, een deel van je, Alida is al vooruit. Jij mag deze maand nog lekker in ons midden zijn voor we je uit gaan zwaaien. :D